Tips

Lysande solrosbuketter

Sensommaren är solrosornas tid. Denna lysande gula blomma är praktfull, vacker och blir pricken över i:et i en bukett. Här visar vi buketter som innehåller just denna värmande blomma och som du kan skicka till den du tycker om!


Augustibuketten

Solrosbuketter-Augusti.jpg

Augustibuketten är en vacker sensommarbukett som gör en glad. Solrosen tar för sig i buketten tillsammans med kärleksört, aprikos ros, alstroemeria och prärieklocka. Blommorna ramas in vackert av yvigt grönt.

 

Solstråle

Solrosbuketter-Solstråle.jpg

Buketten Solstråle är en perfekt bukett att skicka till solrosälskaren. Floristen binder flera ståtliga solrosor tillsammans med monsterablad och dekorationsgrönt. Vackert och praktfullt!

 

Solros karaktär

Solrosbuketter-Solrosor-Karaktär.jpg

Solrosornas bukett är helt klart maffiga Solros Karaktär, skapad av Mästerfloristen Sylvia Jingskog. Buketten innehåller solrosor i olika nyanser, gräs, limonium och morotsblomma.  

– Solrosen är en så ståtlig blomma, den har karaktär och var ett givet val i säsong. Många har känslor och minnen förknippade med solrosor och här valde jag att kombinera dem med gräs, limonium och morotsblomma i en mjuk och naturlig stil, säger Sylvia om sin egendesignade bukett.

Skapa en personlig solrosbukett

Solrosbuketter-Solrosor-styckvis.jpg

Om du vill skapa din egna solrosbukett att skicka går det självklart bra. Beställ solrosor som styckvis snittblomma och kombinera med andra fina blommor och grönt. Du väljer själv antal av varje blomma och så binder floristen en bukett av blommorna som du har valt. Enkelt och personligt!