Tips

5 presenttips till Mors dag

Söndagen den 28 maj firas alla mammor på mors dag. Uppvakta mamma, mormor, farmor, bonusmamma eller svärmor med en personlig mors dag-present. Vi ger dig 5 tips på presenter som levereras hem till mamma!

1. Mors dag-buketter

Blombud som levereras till dörren är en personlig present att skicka till mamma eller den du vill fira på mors dag. Välj mellan flera olika buketter och skriv en personlig hälsning för att säga "Grattis på mors dag" eller "Du är bäst!".


2. Godsaker till mamma

Är din mamma extra förtjust i choklad, bubbel eller andra delikatesser? Då kan du uppvakta henne på mors dag med en god present som gör magen glad. 

 

3. Spa-kit för avkoppling 

Avkoppling och lyx i vardagen är ofta en uppskattad present! Unna mamma lyxiga spa-produkter på mors dag så att hon kan skapa sitt egna hemmaspa.

 

4. Smycken

Överraska mamma med ett snyggt och personligt smycke som hon kan bära med sig genom livet. Hos oss hittar du smycken från Edblad och Syster P. 


5. Tidlösa designklassiker

Skicka en vacker designklassiker till mamma på mors dag som hon kan njuta av länge! Välj mellan populära varumärken som till exempel Ernst, Georg Jensen, Orrefors och Kay Bojesen.