Bind din egen tulpanbukett

Tulpansäsongen är perfekt för alla som gillar att binda egna buketter. Utgå från ett knippe valfria tulpaner av bra kvalitet och komplettera med andra blommor för att skapa vardagslyx!
Läs mer

Sommardukningar

Sommartips - så här gör du snygga dukningar med blommor! Inspireras av en floristisk bordsdekoration som andas sommar och festligheter.
Läs mer

Snittblommor skötselråd

Några enkla tips och skötselråd som får din bukett att hålla längre.
Läs mer

Duka upp till höstmys!

Med varma färger och mycket naturmaterial välkomnar vi hösten. Duka upp, bjud in och sitt länge och njut av mat och prat (och blommor!) i goda vänners lag. Tillsammans med vännerna på Cervera vill vi här inspirera till sköna middagar, inramade av höstens härligaste blomsterprakt.
Läs mer

Tips att skriva på kortet

Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vad som passar att skriva på kortet när du ska skicka blommor. Här hittar du inspiration till text som passar att skriva vid olika tillfällen.
Läs mer

Gör vackra sommardekorationer

Blommor på bordet gör sommarkvällarna ännu mer magiska! Här ger vi dig tips på hur du själv kan göra snygga dekorationer till sommarens alla festligheter, eller varför inte till en vanlig vardag?
Läs mer

Skötselråd krukväxter

Några enkla tips och skötselråd som får dina krukväxter hålla längre.
Läs mer

Gör fint hemma med julblommor

Tillsammans med MyHome har vi tagit fram inspiration på hur du kan använda blommor på bästa sätt till juldukningen och julfönstret.
Läs mer

Så gör du en blomsterkrans som ett proffs

Inspireras och få tips på hur du binder din egna blomsterkrans för sommarens alla fester.
Läs mer

Blomstrande festdukning

Blommor gör kalaset roligare, festen finare och borden mer inbjudande. Här visar vi hur du kan dekorera med blommor till sommarens fester.
Läs mer

Hälsoväxter

Krukväxter ger en sund inomhusmiljö. Gröna växter ökar produktiviteten och producerar syre. Inred ditt hem med grön grönska!
Läs mer

Färgsprakande blomsterfyrverkeri till nyår

Snart är det dags att duka upp till årets sista och största fest. Visst vore det härligt att gå emot de klassiska vita blommorna under nyårsfirandet och istället fira in det nya året med en färgsprakande nyårsdekoration?
Läs mer

The Flower Effect

För att det inte finns något bättre sätt att visa känslor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att pirret i magen blir så stort när man får en bukett från den man älskar. Vi kallar den för: THE FLOWER EFFECT.
Läs mer

Populäraste krukväxterna

Känner du till hur man tar hand om sin Kalanchoe eller varför fredskallan absolut inte får torka ut? Här hittar du listan på de mest populära krukväxtsorterna i landet och hur du tar hand om dem.
Läs mer

Påskstrut, steg för steg

Som ett komplement till påskdukningen har vi bett VM-aktuella floristen Sofie Danielsson att ta fram en söt detalj i form av en liten strut i björkfaner att ha som kruka till små lökväxter eller varför inte som skål till påskgodiset. En kul detalj bland alla blommor!
Läs mer

Så tar du sticklingar

En stickling är en del av en växt som man vill dela på och som ska bilda en egen planta. Förr i tiden skulle man stjäla en stickling för att den skulle rotas bra och bli en vacker växt, men vi har bättre tips på hur du lyckas med dina sticklingar.
Läs mer

Lättskötta fetbladsväxter

Fetbladsväxter är den perfekta krukväxten för dig som har ont om tid och inte hinner vattna så ofta. Till kategorin fetbladsväxter räknar vi växter som karaktäriseras av tjocka, köttiga blad eller stjälkar.
Läs mer

Duka till Påsk

Påskblommor och påskdekorationer kan vara så mycket mer än en klassisk tulpanbukett eller påskris med fjädrar! Här bjuder vi på inspiration till en vacker blomsterdekoration till påskbordet.
Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår