Interflora Fresh

Nu har vi kampanjveckor på fina krukor och vaser i våra Interflora Fresh-butiker, passa på att göra riktigt vårfint du med!
Läs mer

Skötselråd krukväxter

Några enkla tips och skötselråd som får dina krukväxter hålla längre.
Läs mer

Duka upp till höstmys!

Med varma färger och mycket naturmaterial välkomnar vi hösten. Duka upp, bjud in och sitt länge och njut av mat och prat (och blommor!) i goda vänners lag. Tillsammans med vännerna på Cervera vill vi här inspirera till sköna middagar, inramade av höstens härligaste blomsterprakt.
Läs mer

Blomstrande festdukning

Blommor gör kalaset roligare, festen finare och borden mer inbjudande. Här visar vi hur du kan dekorera med blommor till sommarens fester.
Läs mer

Hälsoväxter

Krukväxter ger en sund inomhusmiljö. Gröna växter ökar produktiviteten och producerar syre. Inred ditt hem med grön grönska!
Läs mer

Gör fint hemma med julblommor

Tillsammans med MyHome har vi tagit fram inspiration på hur du kan använda blommor på bästa sätt till juldukningen och julfönstret.
Läs mer

Populäraste krukväxterna

Känner du till hur man tar hand om sin Kalanchoe eller varför fredskallan absolut inte får torka ut? Här hittar du listan på de mest populära krukväxtsorterna i landet och hur du tar hand om dem.
Läs mer

Bind din egen tulpanbukett

Tulpansäsongen är perfekt för alla som gillar att binda egna buketter. Utgå från ett knippe valfria tulpaner av bra kvalitet och komplettera med andra blommor för att skapa vardagslyx!
Läs mer

Färgsprakande blomsterfyrverkeri till nyår

Snart är det dags att duka upp till årets sista och största fest. Visst vore det härligt att gå emot de klassiska vita blommorna under nyårsfirandet och istället fira in det nya året med en färgsprakande nyårsdekoration?
Läs mer

Lättskötta fetbladsväxter

Fetbladsväxter är den perfekta krukväxten för dig som har ont om tid och inte hinner vattna så ofta. Till kategorin fetbladsväxter räknar vi växter som karaktäriseras av tjocka, köttiga blad eller stjälkar.
Läs mer

Påskstrut, steg för steg

Som ett komplement till påskdukningen har vi bett VM-aktuella floristen Sofie Danielsson att ta fram en söt detalj i form av en liten strut i björkfaner att ha som kruka till små lökväxter eller varför inte som skål till påskgodiset. En kul detalj bland alla blommor!
Läs mer

Snittblommor skötselråd

Några enkla tips och skötselråd som får din bukett att hålla längre.
Läs mer

Duka till Påsk

Påskblommor och påskdekorationer kan vara så mycket mer än en klassisk tulpanbukett eller påskris med fjädrar! Här bjuder vi på inspiration till en vacker blomsterdekoration till påskbordet.
Läs mer