Grattis till vinnarna i tävlingen ”Vintagevas med matchande bukett"

Vi fick in många fina blomsterminnen i vår tävling "Vinn en vintagevas med matchande bukett", men nu är vinnarna utsedda!

I hård konkurrens har juryn enats om följande två vinnare som vinner varsin vintagevas med matchande bukett (värde ca 1000 kr).

Vinnare nr 1

Helena Svedlund: 

”Det var en kall men solig dag i februari. Jag skulle bli hämtad efter arbetet av min pojkvän. När jag kommer ner till lobbyn står han med en jättestor bukett med stora limefärgade rosor i famnen. Jag hade under dagen fått reda på att vi väntade vårt första gemensamma barn. När jag ser dessa unika och vackra rosor på blomster affären tänker jag tillbaka på den dagen med sådan värme och glädje. Jag minns doften av dessa underbart vackra rosor än i dag trots att det var över 11 år sedan. Den vackraste bukett blommor jag någonsin fått!”

Vinnare nr 2

Marie Roos:

"Hortensia - vilken underbar blomma. Vacker i vas men mitt absolut vackraste och mest hänförande blomsterminne var när jag besökte ön Sao Miguel, Azorerna. Jag reste dit ensam, hyrde en liten mini Morris och bilade runt på ön. Ett otroligt vackert och grönt landskap med mjuka kullar där det istället för gärdsgårdar eller stenmurar var häckar av hortensia - så otroligt vackert och ett bestående minne."

Stort grattis!


TÄVLINGSVILLKOR

  • För att tävla behövde du vara medlem i Interfloras kundklubb
  • Vinnarna meddelas via mejl och vinnarna och de vinnande bidragen presenteras på interflora.se och i nyhetsbrev under september 2019
  • Vinnarna utsågs av en jury från Interflora AB. Juryns beslut går inte att överklaga. 
  • Vinsten består av en vintagevas med en matchande bukett. Vas och bukett på bilden är endaste ett exempel.
  • Vinsten går inte att bytas mot kontanter eller andra produkter.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!