Tid att ge krukväxterna kärlek

Nu blickar vi inåt, mot rum och fönsterbrädor som vill ha uppmärksamhet efter semestrar och lata dagar. Det är tid att ge krukväxterna kärlek. Interfloras höstkollektion är fylld av spännande nyheter.

Säsongens krukor är prickiga, randiga och runda till yta och form. Brända gula toner matchas med skogsgrönt, svart och benvitt. Kombinationen av jordnära kulörer skapar en lugn och harmonisk känsla. De ljusa inslagen bidrar med dynamik.

I höst kommer vi att se mycket trä och mättade nyanser av gråblått, blått, rödbrunt, brunt, plommonlila och brandgult men också ljust vaniljgult och blekrosa i inredningen. Det är en bred palett som lyfter fram dina gröna växter och gör rummet ombonat.

I Interfloras nya kollektion finns formstarka ytterkrukor, men också glasterrarium med plats för fina plantor, en träpall, fat och ljuslyktor för mysiga hemmakvällar. Hösten kan komma.

Krukorna, vaserna och inredningsdetaljerna i kollektionen matchas snyggt ihop med calathea, forellbegonia och monstera.

Produkterna säljs i Interflorabutiker (ej ombud) och en del av sortimentet finns på interflora.se. Lokala avikelser kan förekomma.

Beställ direkt med hemleverans!

Hitta närmaste Interflorabutik!

 

Hostens_Kollektion_2020_stående.jpg


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!