Låt bröllopsdukningen blomstra

Interfloras florister har tusen och åter tusen idéer på hur man kan skapa spännande och personliga blomsterdekorationer till ert bröllop.

Vi tycker att det är extra roligt med dekorationer som innehåller samtalsskapande detaljer, eller sådana som kan användas på flera sätt. Ett exempel på denna multifunktionalitet är smådekorationer som först får samsas med glasen på fördrinksbordet, för att sedan flyttas till badrummen och sprida blomsterfägring i dessa bortglömda (men välbesökta) små rum. Ett annat är att skapa bordsdekorationer av blomstersmycken som gästerna sedan får bära under den efterföljande festen – på så vis blomstrar inte bara dukningen utan även gästerna!

Kul med krukväxter

Är din favoritblomma en krukväxt? Inga problem, det blir ofta jättevackert att använda blommor och blader från krukväxter i binderier!  Använd själva blomman från Saintpaulia och Kalanchoe, pelargonblad, näpna hyciantklockor eller väldoftande örter… Bara fantasin sätter gränser!

Andra dukningsdetaljer

Förutom den så vanligt förekommande blomsteruppsättningen till honnörsbordet kan vi tipsa om följande fina dukningsdetaljer som din florist kan hjälpa dig med:

- Blommor till champagne- eller buffébord
- Bordsdekorationer till sittningen
- Stolsdekorationer
- Placeringskort
- Små blomstrande give aways till gästerna, till exempel blomstersmycken, fina fröpåsar eller helt enkelt delar av bordsdekorationen att ta med hem som minne
- Servettringar

För att få konsultation och för att beställa dina bröllopsblommor – besök din närmsta Interflorabutik och få hjälp av våra kunniga florister

 

Tillbaka till Bröllop