En personlig begravning med tema

Att skapa en personlig begravning för att spegla vem personen var är vanligt och ett fint sätt att ta farväl på. Nedan presenterar vi olika teman som visar hur blommor ger färg och stämning åt begravningsakten. Självklart kan du anpassa dem efter dina önskemål.

Kontakta närmsta Interflorabutik för att skapa en personlig begravning >

TEMA BEGRAVNING - STILRENT

En vacker och stilfull ceremoni med enhetliga blommor och begravningsdekorationer i ljusa färger. Denna begravningsstil kan återspegla en person som hade ett öga för detaljer eller gillade ljust och stilfullt.

TEMA BEGRAVNING - TRADITION

En traditonell begravningsceremoni med klassiska blommor och dekorationer. Detta tema passar om du vill skapa en klassisk begravning där den avlidnes personlighet får stå i fokus. I detta exempel går blomsterbinderierna i orange, vitt och gult, men vi kan självklart skräddarsy dem med blommor i färger efter dina önskemål. 

TEMA BEGRAVNING - KÄRLEK

För att visa den starka kärleken till den avlidne kan man ha en begravning som går i kärlekens tecken. Det är då vanligt att välja röda rosor som begravningsblommor och dekorationer formade som hjärtan.

TEMA BEGRAVNING - FÄRG

De flesta personer har en eller flera favoritfärger som de förknippas med. Genom att skapa en ceremoni i den avlidnes favoritfärg blir begravningen personlig och unik. Det går självklart bra att blanda flera olika färger och nyanser. 

Kontakta närmsta Interflorabutik för att skapa en personlig begravning >