Alstromeria

Alstromeria är en ståtlig och vacker blomma, dessutom är den doftlös vilket gör att den även uppskattas av allergiker. Alstromeria finns i många olika färger och det förekommer även flerfärgade sorter.
Läs mer

Citrusträd

Tänk dig att ha egna vackert solgula citroner som du kan skörda hemma. Citrusträd är underbart härliga då de skänker glädje både när de blommar och bär frukt.
Läs mer

En

Skapa stämning med härlig grönska till vintern. En en i kruka är perfekt om du inte får plats med en riktig julgran. Pynta den eller låt den bara skänka härlig grönska!
Läs mer

Helleborus

Helleborus, eller julros som vi också kallar den, är en otroligt vacker blomma. Det mest fascinerande är att den blommar på vintern när det är som mörkast och vi behöver blomsterglädje som mest. Det gör den till en självklar favorit!
Läs mer

Julstjärna

Julstjärnan är en traditionell och färgsprakande blomma som är ett måste i juletid. De är vackert stämningsfulla och skapar en ombonad julkänsla.
Läs mer

Myrten

Myrten - ett historiskt lyckoträd från medelhavsområdet. Myrten brukar associeras med kärlek och äktenskap. Formklipp din myrten så att den passar dig!
Läs mer

Pion

Pion är en magnifik och iögonfallande blomma som är lätt att förälska sig i. Pionens stora blommor är otroligt effektfulla och lämnar ingen oberörd
Läs mer

Röda rosor

Röda rosor anses ofta som de perfekta, de mest romantiska blommor man kan tänka sig. Vi tycker nog att röda rosor är blommornas blomma, drottningen!
Läs mer

Amaryllis

Amaryllis är en av julens ståtligaste blommor. Med sina stora blommor och ofta ståtliga stammar, är den en av julens stora favoritblomma. Under julen finns det oftast minst en amaryllis i varje hem, vilken gör den till favoriten bland julens blommor.
Läs mer

Corokia cotoneaster

Corokia cotoneaster har blivit en av de trendigaste växterna just nu. Dess popularitet är lätt att förstå då corokia cotoneaster känns spännande och dekorativ. Den är sirlig, skulptural och karg på samma gång.
Läs mer

Eryngium

Eryngium är en speciell och fascinerande blomma som liknar en vacker tistel. Perfekt om du vill att din bukett ska ha ett vildvuxet intryck.
Läs mer

Hortensia

Det är svårt att hitta en blomma som är mer storslagen än en hortensia. Dess stora bollformade blomklasar är eleganta och fantastiska att beskåda
Läs mer

Krysantemum

Krysantemum är mångfaldens blomma - en blomma med många ansikten och spännande historia.
Läs mer

Nejlikor

Nejlika är en gammal favorit som dammats av och har nu kommit tillbaka som en av de mest populära blommorna! Det är egentligen inte så överraskande då nejlikan är sagolikt vacker, har en stor färgvariation, finns året om och är otroligt hållbar.
Läs mer

Prärieklocka

Prärieklocka är en ljuvlig blomma som för tanken till en vacker sommaräng. De skira klockformade blommorna är mycket hållbara så du är garanterad lång blomsterglädje.
Läs mer

Scabiosa

Scabiosa är en skir och vacker blomma. Den har något romantiskt över sig med sina ljusa färger och frasiga kanter. Fjärilarnas favorit som skänker glädje långt fram på hösten.
Läs mer

Anemon

Anemon är en ljuvlig blomma. Med sitt enkla och vackra uttryck är anemonen trendig och traditionell på samma gång.
Läs mer

Dahlia

Från dramatiska färgexplosioner till blygsam enkelhet i diskreta toner – det finns en dahlia för alla smaker och tillfällen.
Läs mer

Eukalyptus

Eukalyptus är otroligt vackert med sitt matta grå-gröna bladverk. Den är mycket tålig, står sig länge och sprider dessutom en härligt fräsch doft.
Läs mer

Hyacint

Vackra, väldoftande och stämningsfulla! Hyacint är en blomma som de flesta symboliserar med advent och att det börjar närma sig jul. Den traditionsenliga blomman finns i många olika färger så alla kan hitta sin egen favorit. Den passar dessutom bra både som krukväxt och snittblomma.
Läs mer

Kvistros

Få blommor är så vackra och omtyckta som en ros, och kvistrosen är inget undantag. Kvistrosen har ett romantiskt och drömlikt uttryck.
Läs mer

Olivträd

Skapa din egen medelhavsoas! Olivträd är idag vanliga som krukväxter och ger en härlig exotisk känsla. Olivträdet kallas också för hälsans träd, vilket är ytterligare en bra anledning till att ha minst ett olivträd hemma.
Läs mer

Påskliljor

Påskliljor och Tête á tête är en klassisk blomma med mycket tradition. Det finns få blommor som ger så mycket vår- och påskkänslor som påskliljan.
Läs mer

Solros

Solrosen är en av våra ståtligaste snittblommor. En bukett med solrosor kan lysa upp ett helt rum. De är därför en fantastisk blomma att ge bort. Skicka solrosor till någon som du tycker om.
Läs mer

Astrantia

Astrantia är en skir och mjuk blomma. Den skriker inte efter uppmärksamhet utan bär snarare på en dold skönhet.
Läs mer

Echeveria

Vill du ha enkla men ändå vackra och trendiga växter hemma så är echeveria det självklara valet. Det är en mycket kravlös krukväxt samtidigt som den är otroligt vacker med sina milda färger.
Läs mer

Fjädersparris

Fjädersparris är en härligt grön planta med skira och fjäderliknande blad. Perfekt om du vill inreda ditt hem med graciös grönska!
Läs mer

Kamelhårskalanchoe

Pryd ditt hem med en kamelhårskalanchoe. En vacker och ståtlig växt med sammetsludna blad och som dessutom är mycket lättskött.
Läs mer

Kärleksört

Kärleksört är ett vackert inslag i höstens buketter. En robust perenn som ger en härlig fyllighet med sina praktfulla blomställningar.
Läs mer

Orkidé

Orkidéer kan kallas för krukväxternas juvel. De är exotiska, otroligt vackra och faktiskt ganska lättskötta – även om många påstår motsatsen.
Läs mer

Ranunkel

Ranunkel är en ljuvligt vacker blomma. Blommorna är fylliga med hundratals kronblad och de finns i sprakande karamellfärger. Ranunkel passar alla tillfällen, kan vara både lekfull och romantisk, och är lätt att bli förtjust i.
Läs mer

Tulpaner

Tulpanen är svenskarnas favoritblomma nummer ett - inget land i världen köper så mycket tulpaner per person som här i Sverige.
Läs mer

Bladkaktus

Bladkaktus är en härlig växt med spännande bladverk och fantastiska blommor. Vill du ha en krukväxt med mycket karaktär så borde du skaffa en bladkaktus.
Läs mer

Elefantöra

Det här är en riktigt retroväxt som har blivit omåttligt populär igen. Skapa ett trendigt och hälsosamt hem med gröna växter!
Läs mer

Gerbera

Gerbera är en av våra mest populära blommor med sitt glada utseende och sin härliga färgrikedom.
Läs mer

Klättersparris

Den gröna växttrenden fortsätter och klättersparrisen är en tacksam krukväxt som ger mycket grönska. Den har har en härligt vild och rufsig karaktär.
Läs mer

Liljor

Det finns få blommor som är lika praktfulla och fascinerande som liljor. Den har en elegans och ståtlighet som få blommor kan jämföra sig med.
Läs mer

Pelargon

Pelargon - vår mest klassiska krukväxt. Det är förmodligen på grund av sin tålighet och variation i både utseende och användningsområde som pelargonen har blivit en sådan omtyckt och folkkär blomma.
Läs mer

Allt om rosor

Få blommor symboliserar kärlek så som en ros gör. Med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka har rosor en speciell plats i våra hjärtan.
Läs mer

Vaxblomma

Vaxblomman är sagolikt vacker samtidigt som den känns vild och livlig. Passar minst lika bra ihop med andra blommor som i enhetliga buketter. De bedårande små blommorna ger en häftig kontrast till de barrliknande bladen.
Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår