5 populära sommarbuketter

Soliga dagar och ljumna kvällar i all ära, men den finaste värmen kommer inifrån. Vi visar 5 buketter med sommarblommor som du kan skicka till någon du tycker om för att sprida sommarkärlek.

1. Sommaräng

Ge bort den där sprudlade sommarkänslan av att gå på en äng och plocka sommarens vackra blommor. Buketten Sommaräng innehåller lejongap, alstroemeria, elegancenejlika och blandat grönt.

Skicka Sommaräng för att önska glad sommar!


2. Rosdröm

Sommaren är rosornas säsong, så varför inte skicka en vacker rosbukett till någon du tycker om? Buketten Rosdröm är som namnet antyder – en riktig dröm av rosor, tillsammans med alstroemeria, eryngium och eukalyptus.

Skicka Rosdröm idag!


3. Sommarbukett

En vacker sommarbukett i Svenska flaggas färger – gult och blått. Vackra gula rosor, blå iris, vit krysantemum och blandat grönt. Buketten passar perfekt för att skicka till studenten, examen eller till någon som fyller år på sommaren. 

Beställ Sommarbuketten!


4. Klassisk sommar

På sommaren är rosorna som finast och många sommarbuketter innehåller denna vackra blomma. Det gör även denna klassiska sommarbukett. Klassisk sommar går i färgerna rött, blått och vitt och innehåller rosor, krysantemum, veronica och daggkåpa. 

Gör någon glad med Klassisk sommar!


5. Trendig sommar

Ljuv och trendig bukett i rosa och lite gult. Trendig sommar innehåller rosor, prärieklocka, lejongap, alstroemeria och spretigt grönt. En riktigt ljuvlig sommarbukett som är perfekt för att överraska den stilmedvetna!

Skicka Trendig sommar till den du tycker om!

Beställ sommarbuketterna:


GILLADE DU DET HÄR INLÄGGET?

- PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV FÖR MER INSPIRATION!

Tack!