VALD PRODUKT

Observera att bilden inte visar den valda produkten.

CANCERREHABFONDEN

[1201526]

Denna fantastiska bukett är en del i vårt samarbete med CancerRehabFonden. Buketten innehåller rosor, prärieklocka och alstromeria och är framtagen för att symbolisera den livskraft som CancerRehabFonden står för!

CancerRehabFonden är en fristående organisation på frammarsch med ett viktigt uppdrag; att hjälpa cancerdrabbade tillbaka till livet genom rehabilitering. De tar vid där sjukvårdens resurser inte räcker till. Drivkraften är allas rätt till rehabilitering och rätt till livsglädje! När du beställer buketten hjälper du till att sprida kunskap om CancerRehabFonden och på så sätt stärka deras arbete.

LEVERANS DEN
PRIS
335 kr
Budavgift från 99 kr tillkommer

LäGG TILL

 • Nalle
  Lägg till en söt Nalle till ditt Blommogram så förhöjer du känslan ytterligare. Nallen är ca 13 cm och är designad av Bukowski Design AB.
  65 kr
 • Blommogramchoklad 55 gram
  Lägg till en ask med lyxig Blommogramchoklad. 55 gram. Innehåller fyra härliga belgiska bitar. Innehåller nötter och spår av gluten. Kan innehålla alkohol.
  40 kr
 • Presentinslagning
  Lyxa till din valda produkt ytterligare genom att lägga till cellofan runt. Blommorna får en härlig presentkänsla.
  35 kr

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår