BLOMMOR TILL KUNDER, PERSONAL OCH KONTOR

Blommor är det perfekta sättet att säga "Grattis", "Tack för bra samarbete", "Bra jobbat", "God jul" och allt annat som ni vill säga till kunder, personal och samarbetspartners. Och glöm inte kontoret; inbjudande receptionsblommor, buketter till konferensrummen och gröna växter som producerar syre. Det är bevisat att växter ökar produktiviteten. En blomstrande arbetsplats leder alltså till blomstrande affärer!

På Interflora har vi en lång tradition av att hjälpa företag att stärka affärsrelationer, få lojala kunder och skapa nöjda medarbetare. Du beställer och vi levererar - över hela Sverige och i 150 andra länder.


Redan registrerad företagskund? Logga in här
 

REGISTERA DITT FÖRETAG - ALLT DETTA FÅR DU:

 

• Enklare beställning
Genom att logga in får du upp era uppgifter automatiskt och behöver inte fylla i dem vid varje beställning. Du kan även spara din information, kostnadsställen och referenser för att underlätta vid dina beställningar.

 

• Flera användare
Om ni är flera personer som beställer kan ni ha fler användare kopplat till ert konto.

 

• Köphistorik
Under ”Min Sida” ser du alla dina tidigare order.

 

• Erbjudanden, inspiration och nyheter
Genom vårt nyhetsbrev får du bland annat unika erbjudanden och blomstrande inspiration. Du kan när som helst avregistrera er från utskicken om du vill.

 

Välkommen som företagskund hos Interflora!

 

Registrera dig som företagskund

Fyll i uppgifterna här nedan. Du får en bekräftelse via e-post efter 1-3 arbetsdagar då din registrering är klar. Vill du beställa innan dess går det naturligtvis bra. Välj då "Företagskund" vid "Dina uppgifter" i ordern.

Presentkort för företag
Interfloras presentkort är den perfekta presenten till kunder, kollegor och samarbetspartners. De går att använda i våra ca 700 butiker över hela Sverige. Om du önskar finns möjlighet till egen profilering – t ex logotyp och hälsningstext.

Läs mer och beställ presentkort
 
Populära företagsblommor
Vi gör det enkelt för dig. Därför har vi samlat de populäraste företagsbuketterna, dekorationerna och krukväxterna på ett ställe.

Till företagsblommor
Anmäl intresse

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av interflora.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. > Läs mer

OK - jag förstår