Nu i påsk är det många som vill sprida blomsterglädje. Idag torsdag har vi på en del platser kommit upp i vår maximala leveranskapacitet, men det finns fortfarande möjlighet med leverans på fredag och lördag. Stort tack för förståelsen och Glad påsk!

 BLOMBUD I SVERIGE -- HEMLEVERANS SAMMA DAG    5 DAGARS GARANTI   LEVERERAR TILL 150 LÄNDER

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.linkText}}

{{campaignBlock.header.text}}

{{campaignBlock.subHeading.text}}

{{campaignBlock.blockName}}

LÄGET JUST NU 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Därför har vi tillfälligt ändrat våra leveransrutiner med anledning av Covid-19.
För allas trygghet rekommenderas våra bud att lämna blombudet vid mottagarens dörr, efter kontakt via telefon eller sms. Detta för att minska den fysiska kontakten.

Det är många som vill sprida blomsterglädje just nu. I och med detta har vi förlängt leveranstiden för bud till kl 22.

Just nu är tillgången på blommor begränsad och vissa sorter är svåra att få tag på. Om en blomsort är tillfälligt slut i buketten du beställer så byter vi ut den till en motsvarande blomma i samma färg. Vi har tyvärr inte möjlighet att ringa dig som beställare och informera om bytet, vilket vi alltid gör under normala omständigheter.

Vissa av våra tillval kan tillfälligt ta slut på grund av längre leveranstider från våra leverantörer, för att inte försena leveransen av din hälsning ersätts de med motsvarande produkt.

Vi hoppas på din förståelse för situationen.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

– FÅ ERBJUDANDEN, TIPS OCH INSPIRATION

Tack!

Skicka blommor som blombud med Blommogram® från Interflora

Att skicka blommor som Blommogram med Interflora är ett tryggt och enkelt sätt att förmedla känslor på. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blombud. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge. Hos Interflora finns det blommor för alla tillfällen. Skicka blommor för att gratulera på födelsedagen, säga "Jag älskar dig" med romantiska blommor, be om förlåtelse med blommor, önska lycka till eller beklaga sorgen. Eller bara för att

Blombud med leverans samma dag

Interflora är en rikstäckande blomsterförmedling med närmare 550 Interflorabutiker och ombud spridda över hela Sverige. Interflora finns från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00. När du har valt produkt kollar vi tillgängligheten för orten du vill beställa till.