✓ Blombud med leverans samma dag i hela Sverige  ✓ Betala enkelt med Swish  ✓ Levererar till 150 länder

En liten gåva ger stort hopp

En liten gåva ger stort hopp

Tillsammans mot cancer

Tillsammans färgar vi Sverige rosa

Tillsammans färgar vi Sverige rosa

Skicka en rosa bukett där 30 kronor går till Cancerfonden

Rosa Hopp

Rosa Hopp

fr. 529 kr

Rosa Oktober

Rosa Oktober

fr. 379 kr

Rosa Hälsning

Rosa Hälsning

fr. 439 kr

Rosa Kram

Rosa Kram

fr. 359 kr


Populärt just nu


 

 

 

Få mer som medlem

 

Bli medlem i Flower Club och få blomstrande inspiration, bonus och personliga erbjudanden. Dessutom får du 50 kronor i rabatt på ditt nästa köp online (rabatten hittar du i kassan).

 

 

 

Mästerfloristen

Mästerfloristen

Exklusiv blomsterdesign
Interflora Home

Interflora Home

Köp hem blommor idag

Skicka blommor som blombud med Blommogram® från Interflora

Att skicka blommor som Blommogram med Interflora är ett tryggt och enkelt sätt att förmedla känslor på. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blombud. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge. Hos Interflora finns det blommor för alla tillfällen. Skicka blommor för att gratulera på födelsedagen, säga "Jag älskar dig" med romantiska blommor, be om förlåtelse med blommor, önska lycka till eller beklaga sorgen. Eller bara för att

Beställ blombud enkelt online

Hos Interflora kan du enkelt beställa blombud online. Välj kategori eller tillfälle och hitta en passande bukett du vill skicka som blombud. Sedan är det bara att fylla i adress till mottagaren och skriva en finare hälsningstext, men du kan nu även välja att spela in en videohälsning till blombudet. Efter det så är det bara att beställa så är du klar! Ditt blombud är i trygga händer och våra duktiga florister hos våra anslutna blomsterbutiker binder och levererar buketten på ditt valda datum. Uppvakta nära och kära med ett Blommogram!

Säg det med blommor - Blomsterbud för alla tillfällen 

Förmedla känslan med ett blombud! Oavsett tillfälle är ett blomsterbud en uppskattad gåva. Visa omtanke, uppskattning eller visa din kärlek med blombud. Vi har blommor för alla tillfällen, överraska stort med en lyxig bukett, skicka blomsterbud tillsammans med en present, skicka en lyxig kasse fylld med blomster, eller välj en av våra vackra buketter att skicka som blomsterbud. Visa vad du känner med ett blombud från Interflora!

Blombud med leverans samma dag via Interfloras Blommogram®

Interflora är en rikstäckande blomsterförmedling med närmare 600 Interflorabutiker och ombud spridda över hela Sverige. Interflora finns från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.00. När du har valt produkt kollar vi tillgängligheten för orten du vill beställa blombud till. Här kan du även hitta din närmaste blomsterbutik.

Skicka blommor utomlands - vi förmedlar blombud till över 150 länder

Med Interflora kan du skicka blommor till över 150 länder och det är lika lätt att beställa blombud till andra länder som inom Sverige. Vi har över 56 000 anslutna butiker runt om i världen och kan ofta leverera ditt blombud redan samma dag utomlands. Vi finns representerade bland annat i USA, Tyskland, Norge, Storbritannien, Frankrike och många fler länder. Hitta det land du vill skicka blommor inom här, och beställ ditt blombud enkelt via Interflora!

Presentkort på blommor - en present som blommar ut

Ibland kan det vara svårt att välja bukett att skicka som blombud, då är ett presentkort på blommor ett passande alternativ där mottagaren själv kan välja blommor. Det är enkelt att beställa presentkortet! Välj valör och hur du vill leverera det, fyll i mottagarens uppgifter och en hälsning så är det redo att skickas. Presentkort på blommor är presenten som blommar ut, beställ ett presentkort här. Du kan också Rosa någon genom att skicka en sms-ros som gör att mottagaren kan hämta ut en ros i en av våra blomsterbutiker.