Våra färdiga paket med blommor, choklad och nallar

Våra tillvalsprodukter

 När du vill skicka det lilla extra!


Vi erbjuder vaser, choklad och nallar som tillval till våra blommor på samtliga leveranser i Sverige.


Vår lyxiga choklad i fyra storlekar

Den kommer från PR Chokolade i Danmark. Vi erbjuder fyra olika storlekar av choklad. Priset för dessa är 40 kr (55 gr), 70 kr (100 gr), 85 kr (125 gr) och 145 kronor (230 gr) beroende på askens storlek.


Chokladen finns att få till samtliga leveranser inom Sverige.


Vår mysiga mjukisnalle

För endast 65 kronor gör du buketten ännu mysigare! Vi erbjuder nu en söt nalle som tillägg till våra produkter.


Vi är glada över att få presentera vår fina nalle. Leverantören är Bukowski Design AB, ett svenskt företag som tillverkar och säljer gammeldags teddybjörnar och andra stoppade djur samt mjuka dekorations- och presentartiklar.
 

Glasvas
När man får en bukett så har man oftast inte någon vas som passar just den buketten. Vi erbjuder därför på nästan samtliga buketter att lägga till en transperant glas vas.
 

Butiken väljer då en vas som passar just den buketten du valt. Vaserna finns i tre prisklasser och dessa är anpassade efter storleken på buketten som är vald.
De kostar 75, 95 och 145 kronor.
 

Vit keramikkruka
Vissa av våra krukväxter levereras med passande ytterkruka, medan andra levereras  tex i vaxat papper. Till de växter som levereras i vaxat papper kan du välja att lägga till en passande vit keramikkruka. Priset på dessa är 95 eller 145 kronor.
 

Begravningsband
Band med din hälsningstext kan beställas som tillval till de flesta begravningsprodukter, det kostar 225 kronor.
Butiken kommer välja band i passande färg.
 

Köpa våra tillvalsprodukter
Om du önskar lägga till en eller fler tillvalsprodukter till din beställning, så gör du detta i steget efter du fyllt i uppgifter om mottagare och dig som beställare.
 

Du kan inte enbart köpa någon av våra tillvalsprodukter här på Interflora.se. Vill du enbart köpa nalle eller choklad, rekommenderar vi ett besök i någon av våra butiker.

 

Choklad i fyra storlekar

Nalle

Glasvas