Give hope

Interflora i unikt samarbete med Barncancerfonden

Världscancerdagen
Den 4 februari uppmärksammas Världscancerdagen, en dag som syftar till att utbilda om situationen för sjuka och närstående men också för att lyfta resursfrågan mot beslutsfattare.
Interflora är sedan ett par år tillbaka i ett samarbetsprojekt med Barncancerfonden och deras insamlingsinitiativ Give Hope. Tack vare er - alla ni kunder som valt Give Hope-buketten när ni skickat Blommogram via Interflora.se - har vi haft möjligheten att hittills kunnat bidra med över 770 000 kronor till Barncancerfondens livsviktiga arbete. TACK!
 

Vårt samarbete
Sedan 2011 har Interflora samarbetat med Barncancerfonden kring insamlingsinitiativet Give Hope. Eftersom detta tagits emot så väl, har vi bestämt oss för att utöka samarbetet och kan med glädje presentera Give Hope-buketten!

Give Hope-buketten säljs på Interflora.se och kan skickas som Blommogram över hela landet. Av bukettpriset på 300 kronor går 30 kronor till Barncancerfondens livsviktiga arbete.
Här beställer du Give Hope-buketten!


  

Presentcheck
På givehope.se kan du dessutom köpa en presentcheck från Interflora märkt ”Give Hope”. Checken finns i valören 150 kronor och du kan använda den när du handlar hos någon av Interfloras 750 anslutna Blommogram-ombud. För varje150 kronors-check skänker Interflora AB 18 kronor till Barncancerfonden. Checken är giltig två år från och med inköpsdatum. Till checken hör ett vackert presenkortsemballage.

Presentchecken beställer du direkt hos www.givehope.se
 

Varje krona betyder mycket
Interfloras bidrag går till viktig forskning om barncancer, råd och stöd under och efter barnets behandling och information som bidrar till ökad kunskap.
- Det här samarbetet betyder otroligt mycket för barn med cancer. Jag vill rikta ett varmt tack till all personal på Interflora – och till alla kunder - som är med och bidrar till detta, säger Barncancerfondens Generalsekreterare Olle Björk. Interfloras bidrag gör det möjligt för oss att komma ännu närmare vår vision – att utrota barncancer.


Om Barncancerfonden
När Barncancerfonden bildades 1982 dog de flesta barn som insjuknade i barncancer. Efter att ha arbetat i trettio år med att fler ska överleva klarar sig idag mer än tre av fyra. Med gåvor från privatpersoner och företag finansierar Barncancerfonden cirka 90 procent av all barncancerforskning i Sverige. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer.


Det är enkelt att bidra
Vill du ge ytterligare en gåva? Här kan du läsa mer om möjligheterna att göra skillnad: www.barncancerfonden.se 

 

 

På besök hos Barncancerfonden

Vi gjorde ett besök hos Barncancerfondens kansli för att prata mer om deras viktiga arbete och om vårt samarbete med Give Hope.

Läs mer!