Ett unikt presentkort laddat med blommor

Interfloras specialdesignade presentkort är den bästa gåvan när du vill överraska, uppvakta eller gratulera någon!

Våra presentkort och dess konvolut är små konstverk i sig, specialdesignade av en av dagens mest spännande illustratörer, Olaf Hajek. Olaf har genom åren mottagit ett flertal utmärkelser för sina fina bilder och har rönt stor uppmärksamhet internationellt.
 

Presentkorten kan laddas med valfritt värde. Du köper och löser in dem hos Interfloras ca 750 anslutna butiker i Sverige.
 

Presentkort med fast valör
Du kan även köpa Interfloras presentkort hos samtliga Coop-butiker i Sverige. De presentkorten har redan en fast valör och finns för 100, 200 och 300 kronor.
 

Presentkortet är giltigt i två år från köptillfället. Du behöver inte handa för hela beloppet på en gång utan kvarvarande belopp ligger kvar på presentkortet. 
 

Kortet kan inte lösas in mot kontanter och kan heller inte användas som betalmedel vid köp av presentkort. 
 

Kontrollera saldo på presentkort
Du kan snabbt och enkelt kontrollera vilket värde det är på ditt presentkort. Klicka här!


Kontrollera saldo på presentkort (med valör tryck på framsidan)
De presentkort som har ett fast värde tryckt på framsidan (100, 200 eller 300 kr) kan kontrolleras via den här länken: Kontrollera här!
 

Hitta butik
Här kan du söka fram din närmaste butik. Klicka här!


Uppvakta med ett presentkort
Vill du skicka ett presentkort direkt hem till mottagaren, så kan du beställa det här på Interflora.se. Bara gå till sidan Skicka presentkort! Detta gäller enstaka beställningar. 


Företag som vill beställa presentkort
Om du som företagskund vill beställa presentkort för att använda till dina kunder eller anställda så kan du läsa mer om detta på sidan Företagskund.
 

Äldre Blomstercheckar
Våra äldre blomstercheckar gäller självklart fortfarande som betalmedel i någon av våra butiker. Förutsatt att de fortfarande är giltiga.

 

Här löser du in dina Presentkort

Våra Presentkort och blomstercheckar gäller för inlösen i ca 750 butiker i Sverige. För att hitta närmaste butik -

Sök butik här